Skip to main content

Miben különbözöm egy Anthony Robbins coachtól?

Szerző: 2016. április 29.május 3rd, 2016Coaching együttműködés

Egyik ügyfelemet megkérdeztem:

“Az első kapcsolatfelvétel során említetted, hogy korábban igénybe vetted egy másik coach támogatását, akivel voltak áttöréseid, a-ha élményeid.

Kíváncsi volnék, miben más a velem való munka? Miben jobb? Miben volt jobb a másik coach?

Pár szóban, ha össze tudnád foglalni, megköszönném.”

Az ő válasza:

“Szia Tamás 🙂

Ő annyiban volt más, hogy neki ismertem a gondolatmenetét mivel Tony Robbins coach volt és ugyanazokat tanította illetve azok alapján coacholt, mint amit Tony használ ezért nagyon egy hullámhosszon voltunk.

Továbbá vele angolul beszéltem, ami néha leegyszerűsíti a dolgokat, mivel rettentő egyszerű nyelv a magyarhoz képest és nem lehet félreérteni.

A lány viszont velem egyidős volt, ami miatt az üzleti életben sokkal tapasztalatlanabb volt mint például te. Habár volt coach praxisa, de teljesen más stratégiák alapján élte életét. Nomád volt, így mindig máskor tudtunk beszélni, ami számomra idegesítő volt. Amikor a világ másik végén volt, néha reggel 6-kor volt már csak időpont vagy éppen este 9-kor, mert rengeteg embert coacholt és túl hamar elfogytak a szabad időpontjai. Ráadásul volt hogy egy nap 10 embert coacholt és ott viszont nem volt mindig kellemes az utolsó időpontot megkapni, mert már nem tudott annyira koncentrálni. Az intézet egy softwarrel oldotta meg ezt a problémát, igy online néha 2 hónappal előre le tudtam foglalni az időpontokat vele. Ez nagyon kellemes volt nekem, neki pedig gondolom kellemetlen és nem rugalmas. 

Természetesen két coach-t összehasonlítani nem lehet, mert két különböző emberről van szó különböző gondolkodásmóddal. 

Vele is inkább a personal development részre koncentráltunk, amit nálad az elején elhibáztam, mivel a legelejétől fogva ezzel kellett volna foglalkozni. De a hibáiból tanul az ember 🙂

Végösszegben értékben számomra mindketten ugyanolyan jók vagytok. Az eltérések mint olvastad nagyon minimálisak. 

Ha javítani akarsz valamit a coaching praxisodon, akkor mindig jó behozni az ügyfelek véleményét 🙂 Ami számomra egy kis kívánni valót hagy maga után az az időpont egyeztetés. De ezt már megemlítettem neked egyik előző e-mailemben. Ezen kivül mindennel meg vagyok elégedve.

Kellemes hétkezdést,

üdv.”

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .