Skip to main content

Coaching érdeklődésre válasz

Szerző: 2018. április 8.május 2nd, 2018Coaching együttműködés

Olvasóm érdeklődött egyéni coaching iránt, ezt válaszoltam neki:

“Kedves Cs.!

Köszönöm leveledet, bemutatkozásodat és érdeklődésedet.

Igen, van lehetőség rá, hogy privátban konzultáljunk.

A következő folyamatot javaslom – díjmentesen, minden kötelezettség nélkül:

  1. találkozzunk személyesen, mesélj még, amit szeretnél, én is elmondom az együttműködés feltételeit
  2. ha úgy gondolom, hogy én vagyok az embered, örömmel adok egy ajánlatot – szintén minden kötelezettség nélkül
  3. ha úgy gondolom, hogy én nem tudok neked érdemben segíteni, akkor igyekszem ajánlani neked valakit, akiről feltételezem, hogy jobban tud neked segíteni, mint én. Természetesen itt sincs semmi kötelezettség a részedről.
  4. csatolva küldök két dokumentumot. A Coaching Elköteleződés >> öt kijelentésére értelemszerűen válaszolj (elég lesz a találkozásunk végén), a Coaching Megállapodást >> csak megérteni és elfogadni kell. 
  5. kérlek töltsd ki a vezetői hatékonyság tesztet >> – díjmentes elemzést küldök e-mailben, találkozásunk során ennek az eredményét is megbeszélhetjük.
  6. nem elvárás, de ha gondolod, önmagad „előzetes” felkészülése céljából (szintén minden kötelezettség nélkül, egyelőre önmagad számára, reflexió céljából) elkezdheted kitölteni a kérdőíveket, amelyeket együttműködés elején minden ügyfelemet megkérem, töltse ki.

A kérdőíveket itt találod:

https://sikertervezes.hu/kerdoivek-coaching-egyuttmukodeshez/

Ha együtt fogunk dolgozni, akkor természetesen meg foglak kérni, hogy nekem is küldd át a kitöltött, megválaszolt kérdőíveket, ez segíti az együttműködést.

Mindent, amit eddig írtál, és ami a  jövőben el fog hangzani, teljes diszkrécióval kezelek, az szigorúan kettőnk között marad, bármit is, ami veled, az általad elmondottakkal kapcsolatos, csak és kizárólag a te engedélyeddel fogom felhasználni (ez lehet ajánlás, esettanulmány – ezt is csak úgy, hogy a beazonosíthatóság teljes mértékben ki legyen zárva).

Mikor érnél rá egy személyes találkozásra?

Legyen szép hétvégéd, várom válaszod!

Üdvözlettel:

Tamás”

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .