Skip to main content

Miért és hogyan hasznos a meditáció és a vizualizáció?

Szerző: 2021. július 29.Cégvezetés

A cél nálam mindig a vállalkozásod növekedését segítő gondolkodás kialakítása

Az alábbiakat személyes tapasztalatból írom.

A meditáció haszna, hogy optimálisabb működéshez segíti az elmédet.

Különösen hasznos a mai, túlpörgetett, információ áradattól túlterhelt világban.

A meditáció lecsendesíti az elmédet, ezzel elősegíti, hogy jobban uralhasd a belső világodat: a gondolataidat és az érzéseidet.

Rendszeres meditáció mellett kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb vagy. Jobban bízol a belső erőforrásaidban, azaz magadban. A számodra stresszt jelentő körülményekkel is könnyebben birkózol meg.

Cselekvésben is határozottabb és kitartóbb leszel. Úgy, hogy közben mindennapjaid is élvezhetőbbek lesznek.

És a vizualizáció?
Az miért és hogyan hasznos?

 
A vizualizáció haszna minden ember működésének egyik legfontosabb képletéből adódik – és elnézést kérek, de most durván kimondom a lényeget:

Szar be, szar ki.

 

Sajnos a külvilágban manapság rengeteg van belőle. Úton-útfélen bombáznak téged minden irányból mindenféle, életed és vállalkozásod szempontjából teljesen értéktelen, sőt, káros üzenetekkel. Rabolják ezerrel a legkeményebb valutádat, a figyelmedet. (“Tuggyukkik”).

Fenti képlet ismeretében elemi érdeked olyan dolgokat táplálni az elmédbe, amit a fizikai világban, a körülményeidben, a vállalkozásodban is viszontlátni akarsz. Ennek a “betáplálásnak” az eszköze a vizualizáció.

Ha vállalkozásodban növekedést szeretnél, akkor elemi érdeked azokat a fogalmakat, gondolatokat, érzéseket magadba táplálni, amelyek vállalkozásod növekedéséről szólnak, annak megvalósulását elősegítik, azt támogatják.

A 30 napos meditációs vizualizáció sorozatban tőlem pont ezt kapod.

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .