Skip to main content

Hogyan hoz hasznot neked egy coaching együttműködés?

Szerző: 2016. június 20.július 22nd, 2019Coaching együttműködés, Videók

Nem találod a stratégiát a növekedéshez? Gondok nyomasztanak, és nincs kivel megbeszélned őket? Eredményes és hatékony megoldás lehet számodra egy coaching együttműködés: nézd meg a videót, majd bátran hívj, üljünk le és beszéljünk!

Ebből a videóból megtudhatod, hogyan hoz hasznot neked egy coaching együttműködés, hogyan lesz nagy nyereséged belőle.
(Alább az előadás szövegét el is olvashatod.)

Haszon a coaching együttműködéssel

Ezt egy nagyon kedves és érdekes történeten keresztül fogom megvilágítani, amit mentoromtól, Tonk Emiltől hallottam:

A történet szerint volt egy nagyon idős gazda, akinek volt három fia, és minden vagyona 17 tehén volt. Érezte, hogy közeleg a halála napja, magához hívta a fiúkat. Úgy végrendelkezett, hogy a nagyobbik fiúra hagyta a tehenek felét, a középsőre a tehenek 1/3-át, és a legkisebbre a teheneknek az 1/9-ét. Ezt követően nagyon gyorsan meg is halt. A fiúk hamarosan eltemették, és megpróbálták szétosztani a teheneket, de már az első fiúnál, a tehenek felénél elakadtak. 17 tehénről beszélünk. Hogyan tudják azt elosztani félbe, hogy a nagyobbik fiú megkapja a maga jussát? Sehogy nem boldogultak. Azt mondták, hogy elmennek a falu bölcséhez, segítséget kérnek tőle. Mondta a falu bölcse, hogy „Jól van, holnap jövök. Nem lesz semmi gond, ezt simán elosztjuk.” A fiúk el nem tudták képzelni hogy fogja csinálni. Másnap reggel megjelenik az öreg, és hozza magával az ő egy szál tehenét is, amit oda tesz a másik 17 tehén mellé. Így 17+1, tehát 18 tehenet el kezd szétosztani a fiúk apjának kívánságának megfelelően. A 18-nak a fele 9, ennyit odaadott a legnagyobbik fiúnak. Az 1/3 része a 18-nak a 6, ezt megkapta a középső fiú. És 18-nak az 1/9 része a 2. Ennyit megkapott a legkisebbik fiú. 9+6+2=17
Miután a teheneket igazságosan szétosztotta a fiúk között, és mindegyik fiú megkapta a maga jussát, fogta a saját 1 tehenét, és hazament.

Hát így hoz neked hasznot egy coach, így nyersz te nagyon sokat egy coaching együttműködésével. Ha úgy érzed el vagy akadva, érdekel az, hogy hogyan növeld a vállalkozásodat, növeld a bevételeidet, hogyan építsd, vagy keresed az utódodat, mert tovább szeretnél lépni és növekedést szeretnél, mint vezető, gyere hozzám! Hiszem, hogy tudlak segíteni!

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .