Skip to main content

Olvass részleteket a Sikertervezés könyvekből

Szerző: 2016. január 13.szeptember 29th, 2017Könyvek, Siker

Sikergondolkodás – előbb teremtsd meg a siker előfeltételeit

Sikertervezés 1: az anyagi bőség filozófiája

Sikertervezés 1 borító

Az alábbi linkekre kattintva egy-egy PDF file fog megnyílni. Azokban olvashatsz részleteket a könyvből:

Tartalom

Bevezető

Az igazi bőség

Pénz és életminőség összefüggése

Minél többed van, annál szabadabb vagy?

Az egyéni fejlődés leggyorsabb módja

180 oldal, 2.490,- Ft (plusz postaköltség).

Jelenleg nem rendelhető.

Sikertervezés 2: …mert 20 év múlva azt fogod megbánni, amit NEM tettél meg

Sikertervezés 2 borító

Az alábbi linkekre kattintva egy-egy PDF file fog megnyílni. Azokban olvashatsz részleteket a könyvből:

Tartalom

Bevezető

Tudatosság, éntudatosság

A legfontosabb emberi kapcsolat

Célok kontra álmok

Keress pénzt abból, amit szeretsz csinálni

A felelősségvállalás az adással kezdődik

Beosztottak motiválása

Rendelhető! 180 oldal, 2.490,- Ft (plusz postaköltség).

Ajánlások:

“Ez a könyv a tapasztalatok tömény tárháza. Néha lassan, emésztve olvasható, néha pörgősen…

Tisztelt Olvasó! Ha időt szeretne megspórolni az életében a sikerhez, a bőséghez vezető úton, akkor ne hagyja ki! Ez a könyv nem hiányozhat a könyvespolcáról! Jó lett volna 20 évvel ezelőtt találkozni e könyvvel. De még most sem késő!”

Tonk Emil
az ‘Üzleti Patika’ könyvsorozat írója

“Számos olyan amerikai író könyve kapható Magyarországon, akik a bőség megteremtéséről írnak. Az amerikai és a magyar kultúra azonban szükségszerűen különböző. Boér Tamás művének egyik jelentős előnye, hogy magyar. Másik értéke, hogy rendkívül alaposan és gyakorlatiasan járja körül a témát. Szívből ajánlom hát mindenkinek, aki hajlandó tenni is élete megváltozásáért.”

dr. Domján László, agykontrolloktató

“Ez a könyv nem az ‘egyestés olvasmány’ kategóriájába tartozik. Újra és újra ki kell nyitni a könyvet, megállni, átgondolni, magunkat behelyettesíteni… Azt fejtegeti, amit magam is osztok: segíts magadon, és az Isten is megsegít. Nem lehet elégszer hangsúlyozni ezt a mi társadalmunkban, a megnyomorodott lelkek, az önbizalom hiányában megkeseredett életszemlélettel bírók világában, akiknek senki sem mondta még el hitelesen, hogy minden rajtunk múlik, ha nem lehorgasztott fejjel közlekednénk, és nem a magyar átokra, a magyar ember pesszimizmusára, az ezeréves kudarcokra kennénk mindent.

Azzal a hittel ajánlom ezt a könyvet, hogy mérföldkő lesz az utunkon, az olvasó maga is be fog állni közénk, akik el akarjuk húzni az akadályt valamennyiünk továbbhaladása elől.”

Fekete István, ügyvezető igazgató
Interim Vezető Szolgáltató Kft.

“Hány olyan magyar könyvet tartott már kezében, amely a következő két témát zseniálisan kapcsolta össze: ‘érzelmi, személyes bőség’ és ‘anyagi bőség’? És mindezt nem teoretikus szinten, hanem megfogható, felfogható, hazánkban használható, praktikus eszközökkel.

Már a könyv címe is magában rejti különlegességét: ‘Sikertervezés’ – nem ‘Sikerálmodozás’ vagy ‘Sikerfilozófia’, hanem valójában, hogyan kell megtervezni és megvalósítani céljainkat saját környezetünkben.

Mindazoknak ajánlom Boér Tamás könyvét, akik szeretnék, hogy munkahelyük, ahol éber óráiknak 50%-át töltik, a bőség forrása legyen mind anyagilag, mind érzelmileg.”

Avidor András, társigazgató
Business Network International (BNI), Magyarország

“Ez a könyv komoly betekintést ad személyes és egész életutunk változásának rejtélyeire és titkaira. A sikertervezés minden igazi vezetőnek, segítő kollegának és jó barátnak is hasznos lehet, akit komolyan foglalkoztat az a kérdés, hogy miként fejlesztheti és adhat új erőt másoknak és saját magának.”

Dr. Buzády Zoltán
docens, Közép-európai Egyetem

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!