Skip to main content

Mivel és hogyan nyerhetnél több időt? INGYEN kérdőív, kb. 30 perc

Szerző: 2013. január 3.január 6th, 2016Siker

Ha a munka világában valami jobbról álmodsz, – karrier, nagyobb fizetés, saját vállalkozás indítása, több szabad idő, stb. – akkor azzal foglalkoznod kell. Muszáj időt szakítanod arra, amit el szeretnél érni. Anélkül, hogy foglalkoznál vele, a megvalósulás esélye egy roppant kerek szám, aminek az értéke nulla.

Időgazdálkodási kérdőív

Ez egy kérdőív, hogy megtudd, hol vannak még tartalékaid. Töltsd le az alábbi pdf file-t, nyomtasd ki és használd értelemszerűen.

Bárki is vagy, életed minden napján 24 óra áll rendelkezésedre. Ez 1440 perc. Nem több és nem kevesebb. Ebben mindannyian egyenlők vagyunk. Minden érdeked megvan, hogy a rendelkezésedre álló idő alatt önmagadból és a lehetőségeidből a lehető legtöbbet hozzad ki.

Arról már nem is beszélve, hogy több pénzed még mindig lehet, de egy napot csak egyszer élhetsz le. Egy leélt napból soha nem lesz egy újabb. Az legfeljebb egy következő nap lesz.

Tehát: biztosíts magadnak egy nyugodt, zavartalan fél órát, letölteni, kinyomtatni és kitölteni. Majd gondolkozz el, hogy ha így folytatod, akkor vajon mennyi fog megvalósulni abból, amit tényleg szeretnél.

Jó munkát!

Itt a kérdőív:

Klikk erre a linkre az időgazdálkodási kérdőív megnyitásához. És már nyomtathatod is (“Fájl/Nyomtatás…” vagy “File/Print…”). Vagy jobb-klikk erre a linkre és töltsd le a gépedre (“Mentés másként…” vagy “Save target as…”). Majd nyisd meg és nyomtasd onnan.

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .