Skip to main content

Vezetői fejlődés: kulcs a vállalkozói sikerhez

Szerző: 2016. május 12.június 26th, 2018Webinárium

Díjmentes online előadás.

Regisztráció nekem nem fontos.

De a webinár szoftver kérni fogja.

Következő időpont: 2018.06.27., 18:00

Mit nyersz a részvételből?

1. Megérted, hogy vállalkozásod soha nem fog túlnőni téged. Vagy növekedsz és fejlődsz te magad, mint vezető és mint vállalkozó, vagy nem lesz növekedés. Ha vállalkozásod nem fejlődik, annak egyetlen oka van: te nem fejlődsz.

2. Megérted, hogy az akadályok benned vannak. Nincsenek külső akadályok. Csak belső akadályok vannak. A gyengébbek kedvéért: amilyen mértékben győzöd le a belső akadályokat, olyan mértékben válsz képessé a külső akadályok legyőzésére.

Más szóval: vállalj teljes felelősséget mindazért, amit szeretnél.

3. A vezetői fejlődésnek két aspektusa van:

3.1. Előbb válj saját életed kiváló vezetőjévé.

3.2. Ennek alapján válj mások által örömmel követett vezetővé.

4. Azt tudod meg az előadásból, hogy hogyan válj olyan vállalkozóvá, aki képes áttörni vállalkozása növekedésének jelenlegi akadályait?

Részletek:

1. A részvétel díjmentes.

2. A részvétel a te részedről nem jár semmilyen kötelezettséggel.

3. “Helyfoglalás” érkezési sorrendben. Bátran ülj az “első sorba”! 🙂

4. Kérdést kétféleképpen tudsz feltenni:

4.1. Kérdésedet előre (az előadás előtt) elküldöd nekem e-mailben:

boer PONT tamas KUKAC sikertervezes PONT hu

Ez a legbiztosabb módja annak, hogy választ is kapj, mert így biztos lesz rá időm.

Ebben az esetben a választ bele fogom fűzni az előadásba.

4.2. Előadás közben a chat/csevegés ablakban. Kérlek, légy türelemmel, az általad beírt szöveg nálam csak pár másodperc késés után jelenik meg. Ha túl sok kérdés érkezik a végéig, előfordulhat, hogy a te kérdésed kigördül a chat ablakból, és már nem fogom látni, így nem tudom majd megválaszolni. Éppen ezért inkább küldd e-mailben, akár az előadás közben is!

5. Az előadásról felvétel készül. Nem biztos, hogy a felvételt valaha is használni fogom. De ha szeretnéd elkerülni, hogy a neved megjelenjen majd a felvételen, akkor vagy ne írj semmit a chat ablakba, vagy belépéskor használd mondjuk csak a neved kezdőbetűit.

6. Nincsenek különleges technikai feltételek, egy “tipikus” számítógéppel működnie kéne a dolognak. A legjobb minőség érdekében javasolt minden egyéb alkalmazást a webinár megtekintése idejére kikapcsolni. A jó minőséget az is segítheti, ha a laptopod mellett van egy cserép bazsalikom is 🙂

7. A számítógép hangszóróját kapcsold be. Egy fokkal jobb, ha fejhallgatót használsz.

8. Előfordulhat, hogy a hangot (néha) szaggatva fogod hallani. Ennek legfőbb oka az lehet, hogy az internetkapcsolatod nem elég gyors (vagy az előadás idején a környékeden az internet az átlagosnál jobban le van terhelve). Ezen én sajnos nem tudok segíteni. Megpróbálhatod orvosolni a dolgot te magad azzal, hogy újból betöltöd az oldalt. Vagy kilépsz a virtuális teremből, majd újra belépsz. Ha ekkor sem jó a hang, akkor lépj ki és vegyél részt más alkalommal.

9. Az online előadás teljes időtartama: 1 óra. Az előadás kb. 45-50 perc, utána kérdezz-felelek. Néha nagyon bele tudok lendülni, így csúszások előfordulhatnak. De ez is csak azért, hogy többet adjak a résztvevőknek!

A részvételhez a meghirdetett időpont előtt pár perccel

kattints erre a linkre! >>

A regisztráció nekem nem, fontos, a megadott e-mail címet használni nem fogom, így bátran írhatsz akár egy fiktív e-mail címet is (mint pl. valami123@gmail.com).

“Találkozunk” az előadás kezdete előtt mondjuk 5 perccel!

Ennek az oldalnak a linkjét MOST mentsd el magadnak, hogy majd biztosan megtaláld, és be tudj lépni!

Bátran küldd el ezt az oldalt ismerőseidnek, barátaidnak! Oszd meg bátran Facebookon is (kattints itt lent a Facebook-kék gombra).

Meg fogják köszönni.

Én is. 🙂

Az örömteli, egyre jobban növekedő vállalkozásod szolgálatában:

Boér Tamás

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .