Skip to main content

Sikertervezés programok vállalkozóknak

Szerző: 2017. január 17.március 19th, 2018Előadás, Programok, Tréning

Fejleszd vállalkozásépítő képességedet az alábbi tréningeken:

Vállalkozóként (vagy leendő vállalkozóként) muszáj, hogy rendelkezz

  • azzal a tudással,
  • azokkal a képességekkel, és
  • azzal a hozzáállással,

amellyel vállalkozásodat egyre sikeresebbé teheted! Ha vállalkozásod nem hozza a kívánt eredményeket, akkor csak egy valakit okolhatsz: saját magadat!

Az alábbi tréningek a vállalkozói tudásod, képességeid és hozzáállásod fejlesztéséhez nyújtanak neked hathatós segítséget.

Kattints a linkre, hogy többet megtudj az adott programról:

Jövőkép nélkül semmi nincs! A jövőképpel rontja el a legtöbb ember, ezért szívből javaslom, minden jövőbeni siker megalapozását kezdd azzal, hogy felépíted vállalkozói személyes jövőképedet! Erre szolgál a Sikertervezés-Nap, a részvételi díj mindössze 10.000,-Ft.

A Sikertervezés-Nap hasznait itt olvashatod >>

Tudtad, hogy az induló vállalkozások több, mint 50%-a nem váltja be a hozzá fűzött reményeket? Mit kell tenned ahhoz, hogy ezt elkerüld? Legyen egy vállalkozói jövőképed legalább három évre előre! Ehhez legyen stratégiád, és a stratégiából alkoss egy végrehajtható tervet! Ebben segít neked a

Vállalkozás tervezése workshop >>

Nincs olyan vállalkozás, amelyik növekedni tudna hatásos és hatékony értékesítés nélkül. Fedezd fel a konzultatív értékesítés erejét, és tanulj konkrét értékesítési technikákat, amelyeket már másnap elkezdhetsz használni. A résztvevők nagy többségére igaz, hogy a tréninget követően csak egy plusz üzlet megkötése már bőven behozta a tréning árát.

Konzultatív értékesítés tréning (intenzív, kiscsoportos) >>

Egy vállalkozás építése kéz a kézben jár megannyi emberi kapcsolat építésével. Ehhez elengedhetetlen, hogy kiemelkedő konfliktuskezelési képességekkel rendelkezz. Tudnod kell érdekeidet asszertív módon érvényesíteni, tudnod kell, meddig engeded a másik felet elmenni, és hol húzod meg saját határaidat, és mondod, hogy “Eddig, és tovább ne!”

Hatékony konfliktuskezelés >>

Egy vállalkozás növekedése elképzelhetetlen egy csapat felépítése nélkül. Egy csapat arra való, hogy egyre több terhet levegyenek a te válladról. Ahhoz, hogy az embereidet eljuttasd oda, hogy egyre célirányosabban, és egyre hatékonyabban dolgozzanak, – és egyre több terhet levegyenek a válladról -, néha visszajelzést kell adnod nekik.

Hogyan adj visszajelzést? >>

Tetszett? Oszd meg a megfelelő gombra kattintva!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .