Téma: Egyéb

Az ilyenekért élek-halok

Szerző: | Egyéb, Tréning |

Na, ezért érdemes élni! Visszajelzést (értékelést) írt – nem rövidet, hanem nagyon tartalmasat, sőt, hosszút (és ennek nagyon örültem!) – a 2017. január 6-7-8-án megtartott konzultatív értékesítési tréning egyik résztvevője.

Teljesen átélem az ő helyzetét, mert én is tudom milyen az, amikor meghaladod önmagadat. Olvasd tovább!

Miért iratkozott le egyik olvasóm?

Szerző: | Egyéb, Siker | Egy hozzászólás.

Ezzel kapcsolatos levelet kaptam egy volt olvasómtól, engedélyével név nélkül adom közre a levelét, és az én válaszomat:

“Kedves Tamás!

Köszönöm eddigi leveleidet, de úgy érzem, nem tudok belőle profitálni. Próbáltam én üzlettel foglalkozni, az elmúlt években egyszer, még egy előadásodon is voltam, de azt sem tudtam átültetni a mindennapjaimba. Tudom, hogy ez az én hibám, de már nem is akarok ebbe energiát fektetni.

Azt hiszem rájöttem, hogy nekem miért nem működtek ezek a dolgok. Mert számomra így jó ahogy van, és ebből az következik, hogy nem voltam eléggé motivált. Olvasd tovább!

Miért iratkozz le a leveleimről?

Szerző: | Egyéb |

Avagy miért ne?

Egy kedves olvasóm írt, és ezen morfondírozott, én válaszoltam neki. Közzéteszem a releváns részt (kérésének megfelelően név nélkül), hátha támpontot kapsz belőle a döntéshez.

“Kedves Tamás!

Valójában, amióta csak olvasom a leveleit, korban már nagyon régen túl vagyok a karrier tervezésen. Mondom korban, ennek ellenére üdítőleg hatnak rám a témái. Olvasd tovább!

A legjobb megoldás bármely problémádra

Szerző: | Egyéb | Egy hozzászólás.

A külső megoldások (pl. a másoktól jött tanácsok, főleg, ha nem kérted őket) azért nem működnek, mert a te életed a TE FEJEDBEN zajlik, ott meg annyi minden van, tudattalanul, hogy esélye sincs egy külső megfigyelőnek – még mélyreható, átfogó elemzés nélkül sem! – az EGYEDI problémádra a LEGJOBB tanácsot adni. Azért nem, mert minden problémád EGYEDI, az EGYEDI élethelyzetedből, EGYEDI körülményeidből, EGYEDI értékrendedből, EGYEDI hitrendszeredből, EGYEDI múltadból fakad.

A saját magad számára LEGJOBB tanácsot csak TE MAGAD tudod adni saját magadnak – az egyediséged ismeretében. CSAK ÍGY tudsz FELELŐSSÉGET VÁLLALNI, ami elengedhetetlen a megoldáshoz. Önmagadtól önmagadnak adott SAJÁT, LEGJOBB tanácsaid felismeréséhez a legbiztosabban egy coach segítségével juthatsz el.

Mi a baj a sikerrel?

Szerző: | Egyéb, Siker |

Az, ahogyan bemutatják. Ahogy sokan gondolkodnak róla.

A reklámok, a média sok ember szegénység tudatára építve azt sugallják, hogy a siker az, hogy sok pénzed van, és gazdag vagy. (Hát nem ezért álmodik sok ember a lottó főnyeremény “megütéséről”?)

Nagy ház. Drága autó. Ékszerek. Pénz. Magazinok címlapja. Csillogás. Luxus utak.

Anyagiak! A szegénység tudatú emberekre jellemző, hogy Olvasd tovább!

Vállalkozásod növekedésének egyetlen garanciája

Szerző: | Coaching együttműködés, Egyéb, Konzultáció |

Mi vállalkozásod növekedésének egyetlen garanciája?

Hogyan alakítsd ki a vállalkozásod növekedését biztosító stratégiát?

Hogyan találd meg a stratégia végrehajtását biztosító legjobb eszközöket?

Mi az egyediség jelentősége vállalkozásod fejlődése szempontjából?

Mi a hasonlóság egy vállalkozás vezetése és a hegymászás között – és mik a különbségek? Olvasd tovább!

Pénzt termelő vállalkozás építése 9 lépésben

Szerző: | Egyéb |

Egy saját vállalkozás építése sokaknak prioritás. Bár tuti biztos receptet adni rá nem lehet, azért néhány alapelvet érdemes figyelembe venni. Ezt a kilenc alapelvet adom közre tömören, kilenc pontba szedve. Ezek nélkül hiszem, hogy bármilyen vállalkozás építése sokkal nehezebb, mint ezek figyelembe vételével. Olvasd tovább!