változás - Sikertervezés.hu

Cégvezető olvasóm írja

Szerző: | Egyéb |

“Kedves Tamás,

minden írásod jó, tetszik és helytálló.

Maradt az első helyen az, amit már a múltkor is megírtam. Önmagunkat kell legyőznünk elsősorban, és nem másokat. 

Aztán meg az a helyzet, hogy majd minden írásod azt feszegeti, hogy változnunk kell – jó irányba. Vagyis mindenek előtt nekünk kell változnunk, azután majd a vállalkozásunk is változik. Olvasd tovább!

Változtatni kéne, de halogatod?

Szerző: | Érzelmi intelligencia |

Ha változtatnod kéne egy nem túl jó helyzetben, és egy jó ideje már halogatod, az azt jelenti, hogy van ennél lejjebb is.

Kitűnő példája ennek egy úriember, aki körülbelül egy éve jött hozzám először egy díjmentes konzultációra. Általános élethelyzete nem volt túl fényes, érezte, hogy változtatni kéne, és kereste a megoldást. A helyzete nem volt tragikus, de a tendencia egyértelműen negatív volt. Olvasd tovább!

A coaching haszna – ügyfélbeszámoló

Szerző: | Coaching együttműködés |

Egyik ügyfelem írta – anélkül, hogy kértem volna, spontánul, saját kezdeményezésére. Túl van a 40-en, 3 gyermek édesanyja, férjétől válik, közben vállalkozik.

“Szia Tamás!

Képzeld, most nincs kérdésem és nincs problémám sem. Csak van valami, ami kikívánkozik belőlem, ezért úgy gondoltam, hogy leírom.

Csak annyi, hogy amióta ott jártam nálad és beszéltem a nekem nehézséget okozó dolgokról, te pedig meghallgattad és megoldást is próbáltunk találni, + utána még azt is leírtam, hogy mi az ami engem zavar… Olvasd tovább!

Majom, banán, hideg zuhany

Szerző: | Érzelmi intelligencia |

Kutatók egy csoportja 5 majmot bezárt egy ketrecbe. Középre egy létrát helyeztek, majd annak tetejére egy banánt.

Amikor az egyik majom felmászott a létrán a banánért, a kutatók egy vödör vizet zúdítottak a másik négy majom nyakába. Minden alkalommal, amikor az egyik majom megpróbált felmászni a létrán, a kutatók a többieket leöntötték hideg vízzel.

A majmok hamar megtanulták, hogy amikor valamelyikük elindul a létrán, azt meg kell akadályozni, le kell onnan verni, mert ha nem, akkor jön a hideg zuhany az égből. Olvasd tovább!

„Hú, Tamás, ennek tankönyvben a helye! Gratulálok!”

Vámos Robi
alapító, Táblácska

Cégvezetőként
hogyan győzz meg bárkit bármiről?

Sajátíts el Te is ingyenesen 5 azonnal használható technikát,
hogy soha többé ne maradj alul senkivel szemben!