saját vállalkozás - Sikertervezés.hu

Legyél te is sikeres vállalkozó!

Szerző: | Programok, Siker, Tréning, Tréning sorozat |

Kedves Érdeklődő!

Szerinted mi van előbb? A sikeres vállalkozás? Vagy a sikeres vállalkozó? Vajon melyikből következik a másik?

A sikerre vitt vállalkozásod tesz téged sikeres vállalkozóvá,

vagy

előbb leszel sikeres vállalkozó a saját, személyes sikerképességed fejlesztésén keresztül, és ebből következik a sikeres vállalkozásod?

Szerintem a vállalkozásod legfontosabb tényezője te vagy. Ezért választhatsz: vagy olyan emberré válsz, aki képes vállalkozását a kívánt szintre építeni, vagy SOHA nem épül fel vállalkozásod olyanra, amilyenre tényleg szeretnéd!

Más szóval: vállalkozásod első számú forrása – és akadálya is – te vagy.

Vegyél részt te is a “Sikeres vállalkozó” programban, hogy vállalkozásodat egyre tudatosabban és egyre eredményesebben építsd!

Olvasd tovább!

Bérrabszolgából milliárdos üzletember

Szerző: | Érzelmi intelligencia, Siker |
Egy kedves olvasóm kérdi: “Hogyan lehetek bérrabszolgából milliárdos üzletember?”
Idézem a teljes levelét:
“Többször leveleztünk már és megrendeltem már tőled az összes önfejlesztési könyvedet. Köszönöm a pár nappal korábbi válaszodat is.

Írtam, hogy jelenleg üzleti, vállalkozói értelemben “beragadtam”. Körbe-körbe járok már pár éve, nem tudok kilépni a minimálbéres, fizikai munkás alkalmazotti létemből. /Van megközelítőleg 10 szakmai végzettségem, de ezek sem segítettek ebben. / Ez egyébként teljesen összeegyeztethetetlen az én értékrendemmel.

“Fojtogató” számomra az alkalmazotti lét, nem csak egzisztenciálisan, hanem lelkileg is. Én úgy hívom, hogy bérrabszolga üzemmód.

Nem szaporítom tovább a szót. A kérdés a következő. Hogyan lehetek bérrabszolgából milliárdos üzletember? Olvasd tovább!