meggazdagodás - Sikertervezés.hu

Bérrabszolgából milliárdos üzletember

Szerző: | Érzelmi intelligencia, Siker |
Egy kedves olvasóm kérdi: “Hogyan lehetek bérrabszolgából milliárdos üzletember?”
Idézem a teljes levelét:
“Többször leveleztünk már és megrendeltem már tőled az összes önfejlesztési könyvedet. Köszönöm a pár nappal korábbi válaszodat is.

Írtam, hogy jelenleg üzleti, vállalkozói értelemben “beragadtam”. Körbe-körbe járok már pár éve, nem tudok kilépni a minimálbéres, fizikai munkás alkalmazotti létemből. /Van megközelítőleg 10 szakmai végzettségem, de ezek sem segítettek ebben. / Ez egyébként teljesen összeegyeztethetetlen az én értékrendemmel.

“Fojtogató” számomra az alkalmazotti lét, nem csak egzisztenciálisan, hanem lelkileg is. Én úgy hívom, hogy bérrabszolga üzemmód.

Nem szaporítom tovább a szót. A kérdés a következő. Hogyan lehetek bérrabszolgából milliárdos üzletember? Olvasd tovább!

Létezik-e gyors meggazdagodás?

Szerző: | Siker |

Létezik, vannak rá példák

De kész receptet adni rá szerintem nem lehet.

(Persze arról is beszélni kéne, hogy miután sok pénz van a birtokodban, hogyan fogsz bánni vele…no erre sokan, akiknek hirtelen az “ölükbe hullik” a sok pénz, nincsenek felkészülve…) Olvasd tovább!

Kincskeresők

Szerző: | Sajtómegjelenések, Siker |

„Ahol a kincsed, ott a szíved is.” – mondta Jézus, akinek a szavai ma is őrzik az igazi gazdagság titkát. Bőségben élni hosszú távon úgy tudunk, ha belső értékeinket felismerve és hittel „értékesítve” örömünket leljük a munkánkban, nem pedig lelkünket eladva, megkeseredetten hajtunk a pénzért. Ez sok ember álma, ám az ide vezető út sokszor nem könnyű. Cikkünk elolvasása talán segít az első lépésekben.
Olvasd tovább!

Hogyan tedd magad gazdaggá?

Szerző: | Sajtómegjelenések, Siker |

Ahhoz, hogy pénzben is gazdagabb lehess, előbb fedezd fel, majd mozgósítsd a benned rejlő nem anyagi gazdagságot

„A legnagyobb szolgálat, amit egy más embernek tehetsz, nem az, hogy megosztod vele a gazdagságodat, hanem az, hogy segíted őt felfedezni a saját gazdagságát.”

Benjamin Disraeli

Olvasd tovább!

„Hú, Tamás, ennek tankönyvben a helye! Gratulálok!”

Vámos Robi
alapító, Táblácska

Cégvezetőként
hogyan győzz meg bárkit bármiről?

Sajátíts el Te is ingyenesen 5 azonnal használható technikát,
hogy soha többé ne maradj alul senkivel szemben!